29/11/2023 23:27
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/sofijarajovic
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/sofijarajovic

“ŽELIM U KAFANI BOLJE DA ZVUČIM!”: Sofija Rajović POSTAJE PEVAČICA!

Sofija Rajović kaže da je imala želju da snimi pesmu u žanru koji peva Nina Badrić.

Pročitajte još

 

Glumica koju smo u zavoleli u serijama “Vojna akademija”, “Istine i laži”, “Igra sudbine” i drugim, kaže da ide na časove pevanja da bi mogla što bolje da peva u kafani!

Sofija Rajović voli da peva, a često dobija komplimente da ima lep glas.

– Počela sam da idem na časove pevanja, da bih u kafani mogla lepše da zvučim. To je činjenica. Kažu da imam sluha. Profesorka me laže da imam i glas, to ona ona tvrdi, a ja mislim da na tome treba da se radi još pozamašno – rekla je Sofija u emisiji “Exkluziv” i dodala da je nekad maštala i da imam pop hit:

– Jeste mi bio san da snimim nešto, ali nešto lepo, tipa Nine Badrić u tom domenu.

Inače, Sofija Rajović koja važi za jednu od naših najatraktivnijih glumica je otvoreno govorila o svom zdravstvenom problemu.

Kada je dobila dijagnozu insulinske rezistencije, posvetila se sebi i dovela zdravlje, ali i liniju u red. – Osećam preveliku potrebu za slatkim, to je školski primer insulinske rezistencije i onda mi je bilo čudno što niko nije posumnjao na to jer sam svaki put striktno rekla da imam nenormalnu potrebu za slatkim, da čak i posle određene količine slatkiša, iako prestanem da jedem u tom trenutku, opet bih jela – rekla je glumica u emisiji

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top