29/11/2023 23:23
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/kijakockar
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/kijakockar

“OD SVIH SAM JA NAJGORE PROŠLA!”: Kija Kockar žestoko potkačila Slobu

Kija Kockar, rijaliti pobednica i pevačica, gostovala je u emisiji i otkrila da je ona nažalost, kao i žene u njenoj porodici imala loše iskustvo u izboru muškarca.

Pročitajte još

 

Kija Kockar
FOTO: PRINTSCREEN MAGAZIN IN

Tema emisije su istraživanja o tome na kakve tipove muškaraca žene najčešće padaju, za luzerima, oženjenima ili kockarima, a Kija se nadovezala i podelila iskustvo koje je ona doživela.

Kija Kockar
FOTO: PRINTSCREEN MAGAZIN IN

– Ja sam bežala od muškaraca koji liče na mog oca. Bežala sam od toga pa sam naišla na ćutljivog sociopatu. Ja nisam imala taj “daddy issues”. Sve žene u mojoj porodici su imale takvog muškarca u porodici. Kafana, švaleri, ja sam bežala od toga i onda sam shvatila da ipak treba da pogledam nekog ko liči na mog tatu. Bežala sam zaista od toga, i mislila sam da sam pronašla nešto drugačije, mislila sam da ću prekinuti to prokletstvo u porodici. Od svih sam najgore prošla – priznala je Kija u emisiji “Magazin In”.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top