29/11/2023 22:47
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/milanstankovic
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/milanstankovic

MISTERIOZNA SESTRA MILANA STANKOVIĆA! Pevač je strahovao za njen život, a evo i kako izgleda (FOTO)

Milan Stanković nedavno je viđen na jednom crkvenom predavanju u Nevesinju, kako sedi sa monasima u prvom redu.

Pročitajte još

Naime, Nastasija, mlađa sestra Milana Stankovića je prava lepotica, a u javnosti je gotovo nikada ne viđamo.

Printscreen

 

Ona je medicinska sestra, a jednom je Milan na svom Instagram profilu objavio njihovu zajedničku fotografiju, a mnogi su rekli da je sličnost između njih dvoje velika.

Njegova sestra radi u jednoj bolnici, a on je svojevremeno u jednom intervju za „Premijera-Vikend Specijal“ otkrio da je strahovao za njen život zbog korona virusa.

– Ja sam noćima istraživao o koroni, jako sam brinuo, globalno mi se ne sviđa ta priča, a naročito lokalno jer mi je sestra medicinska sestra zaposlena u toj sferi. Kad mi je poslala prvi put sliku sa svim onim, ja sam se uplašio ali sam bio i ponosan. Ja sam završio isto srednju medicinsku školu, da nisam pevač, sigurno bih sada lečio nekoga. To je najhumaniji posao – kazao je tada pevač.

 

Da podsetimo, Milan Stanković nedavno je viđen na jednom crkvenom predavanju u Nevesinju, kako sedi sa monasima u prvom redu.

Pevač se u poslednje vreme posvetio veri, a pisalo se i da je postao iskušenik u manastiru Podmaine kod Budve, što je monah iz pomenutog manastira demantovao jednom prilikom za medije.

– Brat Milan nije nikakav iskušenik u našoj svetoj porodici. On je, koliko znam, bio samo naš gost nekoliko dana, kao i mnogi drugi vernici, koji dolaze da se pomole Bogu u našoj svetinji i da nama monasima pomognu u brojnim manastirskim poslušanjima, tj. svakodnevnim obavezama – rekao je kaluđer tada.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top