05/12/2023 06:16
Najnovije vesti
YOUTUBE   extratv
YOUTUBE extratv

SLAVNA PEVAČICA ODRŽALA KONCERT U ČAST KRALJA ČARLSA, PA DOBILA NEVIĐENE UVREDE: “Izgleda kao neki bombončić zavijen u CELOFAN”

Svečana ceremonija krunisanja kralja Čarlsa III privukla je pažnju javnosti i mnogih zvanica, uključujući i poznatu pop-pevačicu Kejti Peri. Njena toaleta, međutim, izazvala je burnu raspravu na Tviteru.

Pročitajte još

 

Prema izveštaju “Dejli mejla”, Kejti je izabrala zlatnu haljinu koju je kreirala čuvena dizajnerka Vivijen Vestvud. Međutim, korisnici Tvitera su primetili da dezen haljine podseća na slatkiš “Quality Street”. Ovaj komentar je izazvao talas reakcija na društvenim mrežama, od kojih su neki smatrali da je Kejti svojim izborom garderobe odala počast Velikoj Britaniji.

Mada je Kejti bila očigledno oduševljena svojom haljinom, rasprava na Tviteru ukazuje na to da se javne ličnosti uvek iznova suočavaju sa kritikama i pažnjom javnosti kada je u pitanju njihov izbor garderobe, posebno kada su u pitanju događaji kao što je krunisanje kralja. Ipak, sloboda izbora i ličnog stila su nešto što bi trebalo poštovati iako to nekada podrazumeva da će se privući negativne komentare.

Na kraju, ova rasprava može ukazati na značaj koji se pridaje estetici i modi u društvu, ali i na činjenicu da, kada je u pitanju javni događaj, izbor garderobe može imati uticaj na to kako se neko doživljava u javnosti.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top