29/11/2023 23:47
Najnovije vesti
IMG-4141

FAMILY FUN FESTIVAL: Decu oduševio OVAJ FILM na porodičnom festivalu

Publika sinoć bila u transu na Family fun festivalu

Pročitajte još

Sinoć je publika na Family fun festivalu uživala u  popularnom dečijem filmu “Space jim 2”.

Ushičena publika je podelila svoje utiske na mrežama:

 

Podsetimo, Turistička Organizacija Herceg Novi se potrudila da kroz porodični festival doprinese na najbolji mogući način čuvanju porodice, negovanju njenih vrednosti i tradicije i da opravda zašto je Herceg Novi prepoznat kao “family child” destinacija.

VIŠE O FILMU

Film “Space Jim 2” (Svemirski basket Novo nasleđe) izdat je 16. jula 2021. godine u Sjedinjenim Državama, distributer Warner Bros. Pictures-a, istovremeno u bioskopima i digitalno na HBO Max-u. Film je izdat 15. jul 2021. godine u Srbiji, distributera Blitz Film & Video Distribucija. Srpsku sinhronizaciju radio je studio Bassivity Digital. Film je zaradio preko 171 miliona američkih dolara širom sveta i dobio je generalno negativne kritike kritičara, koji su pohvalili animaciju, ali su kritikovali plasman proizvoda studija i nedostatak neobičnog i autoreferencijalnog humora originalnog filma.
Lebron Džejms i njegov sin Dom zarobljeni su u virtuelnom svetu i Lebron mora da ih odvede kući na sigurno, vodeći sa sobom i Duška Dugouška, Lolu i celu bandu notorno nedisciplinovanih članova Šašave družine. Ovo putovanje kroz transformaciju otkriva koliko će daleko neki roditelji ići kako bi se povezali sa svojom decom.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top