29/11/2023 22:43
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/BLIC
YOUTUBE/PRINTSCREEN/BLIC

OVO NISTE ZNALI! Milić Vukašinović je ovako zaradio enorman novac

Milić Vukašinović, muzičar čiji život izaziva kontroverze, prolazio je kroz mnoge stvari u životu, a za pojedine bi se prosečan čovek zaprepastio, a u najmanju ruku bi pomislio da su filmske scene.

Pročitajte još

 

Ističe život bluda i nemorala, međutim, imao je periode kada je spoznavao filozofiju života, a to je radio na obalama Italije, dok je uživao uz omiljene pisce.

Muzičar je gostovao u emisiji  kada je bez ustručavanja izneo neslavne detalje iz života.

Prvo se osvrnuo na predrasude koje vladaju o njemu, a ovo je imao da kaže:

– Postoje razne predrasude, ali nisu to samo o ličnosti nego o životi. Najveći problem je što ljudi ne znaju suštinu pojmova. Umem da brzo objasnim suštinu pojma, pa taj čovek više ni ne zastupa stav koji je imao, odnosno onaj koji je bio pun predrasuda. To mi je najdraže.
Naime, doslovno je propio milion evra, a evo kako je on to ispričao:

– Za tri godine sam milion evra, neću da kažem bukvalno ali sam ih propio. Toliko sam zaradio sa Hankom. Tri albuma sam joj uradio i dve pesme koje su revoluciju napravile i postavile našu modernu narodnu muziku. To su pesme “Volela sam, volela” i “Ja te volim”, odnosno “Tražio si sve” što i Ceca peva. Te dve pesme je tri godine cela Jugoslavija slušala. Tu sam uzeo taj milion. Radio sam joj ploče, a prodato ih je dva miliona. Od ploče sam imao dve marke, a od kasete jednu. Najveća draž para je kad ih trošiš bez zadrške.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top