05/12/2023 12:07
Najnovije vesti
Darko Veljović
Darko Veljović

“VOLELA BIH DA SAM ROĐENA RANIJE, TADA JE BILO SVE IDILIČNO”: Nataša Alimpić PROGOVORILA o LJUBAVNIM ODNOSIMA

Da li ste se zapitali šta je idiličan odnos? Pevačica zaintrigirala javnost

Pročitajte još

 

Nataša Alimpić svoj prvenac aktivno promoviše po medjima u pauzi između nastupa.

Naša najtraženija pevačica se sada dotakla teme koja je svima uvek zanimljiva, a to su muško-ženski odnosi.

Pitali smo je kako gleda ona na te stvari:

⁃ Muško ženski odonosi su u današnje vreme postali jako kompleksna tema. Sve se nekako izopačilo. Volela bih da sam rodjena ranije jer mi se čini da je tada bilo baš idilično – istakla je Nataša.

Traganje za ljubavlju je proces koji traje i koji mnoge pogađa. Nadali ste se da ćete pronaći pravu osobu za sebe, ali ste onda naišli na nekoliko promašaja, pa ste digli ruke. Često ste odustajali, pa se vraćali i opet tragali za ljubavlju. Koliko god se trudili, ta potraga za ljubavlju mnogima organizuje i menja život.

To može biti razlog zbog kojeg ste kupili novu haljinu; ili razlog što ste izašli i kada vam se nije izlazilo; ili što ste instalirali aplikaciju za upoznavanje. Nekada ste se zapitali da li se možda previše trudite?
Ovde mnogi greše, jer nikada ne treba prepustiti ceo svoj život toj potrazi za srodnom dušom, i ići po svaku cenu ka tom cilju, čak i protiv sebe. Ne zaboravite, čak i kada ste sami, imate sebe! Imamo u umu sliku savršenog partnera koji će nas voleti baš takve kakvi jesmo, sa svim vrlinama i nedostacima.
Prepuštamo se takvim mislima, zaboravljajući na sebe. A opet, često čujete pomalo izlizanu frazu ”ljubav dolazi onda kada se najmanje nadate”… a šta raditi u međuvremenu?
Postoji tako puno stvari na kojima možemo da radimo, kao što su karijera, hobiji, lični razvoj. Čak i ti nedostaci za koje mislite da će biti prihvaćeni od strane srodne duše, ako vama smetaju, vi ih nemojte prihvatati, već ih menjajte. Činite ono što će vam pomoći da se osećate bolje, izgledate bolje, da napredujete i razvijete samopouzdanje.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top