05/12/2023 06:16
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/AM🕊
YOUTUBE/PRINTSCREEN/AM🕊

EVO KAKO BI PRINCEZA DAJANA DANAS IZGLEDALA: Ova fotografija na NAJREALISTIČNIJI način prikazuje neprežaljenu “KRALJICU SRCA”

Supruga kralja Čarlsa, Kamila, konačno je dobila krunu na koju je dugo čekala. Iako su neki oduševljeni ovom činjenicom, većina i dalje ne može da se miri sa tim da će se od sada pored njenog imena nalaziti titula kraljice.

Pročitajte još

 

Na društvenim mrežama, umesto klicanja Kamili, slavi se neprežaljena princeza Dajana koja je trebala da postane kraljica majka, ali je umesto toga ostala kraljica srca.

„Samo je jedna Dajana“, „Nju jedino priznajemo za kraljicu“, „Kamila nije dostojna“ i slične reakcije mogu se pročitati čak i na službenim nalozima kraljevske porodice. Nesrećna princeza Dajana tragično je izgubila život 31. avgusta 1997. godine, ali njena slava ne tamni. A kako bi izgledala da je i danas ovde, sa nama?

Prvog dana jula Lejdi Di proslavila bi 62. rođendan, imala bi koju boru više i bila bi, veruju njeni sinovi, najbolja baka na svetu. Među brojnim portretima koji Dajanu prikazuju u sadašnjem vremenu možda je najrealističnija slika koju je objavio portal ruskog izdanja magazina Hello.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top