05/12/2023 06:09
Najnovije vesti
Darko Veljović
Darko Veljović

(FOTO) ATRAKTIVNA PEVAČICA OTKRILA TAJNU DOBROG IZGLEDA! Nataša Alimpić privukla je veliku pažnju javnosti zbog OVOGA

O našoj atraktivnoj pevačici brine poznata šminkerka iz Šapca Dragana Milovanović zvana Čupka.

Pročitajte još

Nataša Alimpić (25) o kojoj pišemo proteklih nedelja, privukla je veliku pažnju javnosti!

Pored toga što je ova mlada dama nema sumnje najvrednija trenutno pevačica na našoj sceni sa gotovo ni jednim danom pauze izmedju nastupa, zagrebali smo i pronašli još nešto.

YOUTUBE

Naime, početkom godine obradila je pesmu “Pa šta” Marine Živković. Nataša je uradila i spot za ovaj kaver, a sve to možete da pogledate u videu ispod.
Mreže su se usijale od pevačicinog glasa i stasa.

A za takvu pojavu zaslužna je i njena lična šminkerka, odnosno kozmetičarka Dragana Čupka koja godinama brine o njenom izgledu.

INSTAGRAM/PRINTSCREEN

U skladu s tim donosimo vam neke savete za svakodnevno šminkanje. Pravila koja morate poštovati i rutine koje sprovodi naša mlada zvezda Nataša Alimpić:

PRVI I OSNOVNI – KOREKTOR

Rutinu sa korektorom je započela Kim Kardašijan i njeni artisti još tokom 2012/13 godine. Tečni korektor koji se nanosi u obliku trougla ispod oka, potom na vrh nosa, brade i čela služi kao posvetljivač, ali par nijansa svetliji korektor izgleda neprirodno.

Na tenu koji je topao, 3-4 nijanse svetlije od vašeg tena deluju sivo i veštački, a naravno da se ta belina vidi i preko tečnog pudera. Odaberite korektor koji je pola nijanse svetliji od vašeg tena, i dobićete mnogo prirodniji efekat posvetljivanja.

YOUTUBE
BAKING

Ovo je tzv “kuvanje” korektora i pudera pod debelim slojem banana pudera u prahu zaista deluje kao nešto što treba da ostavimo samo za specijalne prilike baš kao što su nastupi.

KONTURISANJE JE OBAVEZNO

Popularna tehnika i hit u svetu – konturisanja lica odnosi se na igru svetlosti i senki, kojom se postiže vizuelna promena strukture lica. Posebno ako se radi hladnim, sivkastim nijansama, koje na licu deluju veoma neprirodno, i čini da delujete bolesno. Svakodnevno konturisanje je nepotrebno – ali ako volite malo definicije, bolje to uradite neutralnim mat bronzerom, jer će delovati mnogo prirodnije.

Za prirodnije konture, savetujemo vam da isprobate City Color Contour paletu za konturisanje.

YOUTUBE

TOPLE SENKE ZA OČI

U centru popularnosti su crvene i narandžaste senke za oči su poslednjih nekoliko godina: brendovi se utrkuju ko će da izbaci bolju i veću paletu sa ovim tonovima. Istina je da crvene senke najmanje laskaju svakom tenu, sa njima se teško radi, nije ih lako ukombinovati za svakodnevno šminkanje. Zato je bolje da ih ukomibnujete za posebne prilike ili večernji izlazak. Preko dana je praktičnije da se držite proverenih zemljanih tonova.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top