01/12/2023 07:16
Najnovije vesti
YOUTUBE/K1 Televizija
YOUTUBE/K1 Televizija

“LUKA BLEK USPEŠNO OBAVLJA ZADATAK” Bojana Stamenov: Pokazali smo da Srbija ide u korak s vremenom

Evrovizija je jedna od najvećih i najpopularnijih muzičkih takmičenja na svetu, koje se održava od 1956. godine.

Pročitajte još

 

Ovo takmičenje okuplja predstavnike zemalja iz Evrope i nekih drugih delova sveta, koji nastupaju sa svojim originalnim pesmama pred globalnom publikom.

Bojana Stamenov je srpska pevačica koja je predstavljala Srbiju na Eurosongu 2015. godine, sa pesmom “Beauty Never Lies”. Ova emotivna balada je izazvala ogromnu pažnju publike i kritičara, a Bojana je sa svojim moćnim glasom i harizmom osvojila srca mnogih ljudi širom sveta.
Ove godine Luka Blek predstavlja Srbiju, prognoze su rekle svoje, a sada je Stamenov komentarisala kakve glasine kruže oko Lukine pesme:

– Pratila sam šta se dešavalo, međutim zbog svih dešavanja nije nam baš Evrovizija bila u glavnom fokusu. Mogu da konstantujem da je Luka, kao i Konstrakta, veoma zanimljiv svima. On svoj zadatak, kao predstavnik Srbije, uspešno obavlja. Komentari su pozitivni. Čak i da ne prođemo u finale, drago mi je što pokazujemo da Srbija ide u korak sa vremenom.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top