29/11/2023 22:38
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/BALKAN-INFO-Zvanicni-kanal
YOUTUBE/PRINTSCREEN/BALKAN-INFO-Zvanicni-kanal

NAŠA POZNATA PEVAČICA JE SESTRA BORE ČORBE: Snimili su i DUET, a nekada su zajedno pevali u OVOM BENDU

Bora Đorđević, pevač i frontmen grupe "Riblja čorba" na srpskoj rok sceni je decenijama, ali mnogi se i dalje iznenade kada čuju neke malo poznate detalje o njegovom privatnom životu.

Pročitajte još

 

Mnogima dugo nije bilo poznato da je njegov dalji rođak Petar Peca Popović, poznati rok novinar i publicista, ali i da je u srodstvu sa pevačicom Biljom Krstić, sa kojom je u više navrata uspešno i sarađivao.

Ona je to otkrila 2004. godine, kada se pojavila na promociji Čorbinog albuma “Ovde”, na kom je gostovala u uvodnoj pesmi “Mobilni”.

– Da vam otkrijem jednu tajnu, možda i ne znate. Bora i ja smo rođaci. Mi smo brat i sestra. Prema tome, i po toj liniji navijam, a i po onoj drugarskoj – rekla je tada Bilja, podsećajući da njihovo prijateljstvo datira još iz 1975. godine. U tom periodu su njih dvoje bili članovi legendarne akustičarske grupe “Suncokret”.

Pre “Mobilnog”, Bora i Bilja snimili su još jedan vickast duet, “Vojno lice”.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top