05/12/2023 12:43
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/tanja_savic_private
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/tanja_savic_private

DEČKO TANJE SAVIĆ KAO DETE DOŽIVEO VELIKU TRAGEDIJU! Pevačica otkrila detalje iz Mukijevog detinjstva

Tanja Savić nedavno je otkrila da je njeno srce osvojio 11 godina mlađi muškarac, pilot,Muhamed Muki Bešić. Pevačica se od tada ne odvaja od svog izabranika, a nedevno je gostovala u jednoj emisiji gde je progovorila o odnosu sa Mukijem, ali i o teškim situacijama iz njegovog privatnog života.

Pročitajte još

 

Tanja Savić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Nakon što su mediji pisali da Tanjna majka ne podržava vezu ćerke, pojavila se i priča da i otac Bešića takođe nije srećan zbog njegovog izbora. Međutim, Savićeva je sada izjavila da to nije istina i da je Muki nažalost još kao mali doživeo veliku tragediju, kada je sa 12 godina ostao bez oca.

 Pisalo se da od mog partnera otac ne odobrava našu vezu. Međutim, njemu je otac preminuo kad je on imao 12 godina. To mu je donelo tu borbenost i sve ono što je danas. – rekla je pevačica.

Podsetimo, Muki je rodom iz Bijeljine, a živeo je u Nemačkoj i Belgiji, dok sada živi i radi u Americi. Iako je njihova veza otkrivena još početkom godine, pevačica ju je tek pre nekoliko dana potvrdila. Oglasila se na mrežama i zajedničkim fotografijama pokazala koliko je srećna.

– Jeste li ikad zastali i pomislili: „Vau, za ovo sam se molila, a sada je tu i dešava mi se“ – navela je Tanja na Instagramu.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top