29/11/2023 23:07
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/cecaraznatovic
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/cecaraznatovic

FEŠTA KOD RAŽNATOVIĆA! Ponosna baka slavi rođenje UNUKA KRSTANA, evo ko se prvi pojavio na vratima LUKS VILE na Dedinju!

Snajka popularne folk pevačice, Svetlane Cece Ražnatović, Bogdana Ražnatović, juče je na svet donela dečaka, kom su ona i Veljko Ražnatović, njen suprug, dali ime Krstan.

Pročitajte još

Slavlje u vili pevačice Svetlane Cece Ražnatović povodom rođenja njenog drugog unuka, Krstana, upravo je počelo, a prvi gosti su počeli da pristižu.

Veljko je kao ponosni tata stigao prvi i tim povodom je pozdravio kamermane i fotose. Odmah za njim stigla je i pevačica Aleksandra Bursać u pratnji kolege Jovana Joce Stefanovića.

Na proslavu povodom rođenja unuka Cece Ražnatović stigla je i njena sestričina Helena i sestrić sa svoji društvom. Oni nisu bili raspoloženi za fotografije pa su brzo u pratnji obezbeđenja ušli u vilu.

Sledeći koji je stigao na proslavu bio je Slaviša sa svojom suprugom, Arkanov kum.

Odmah za njim stigli su i Rodići, a malo kasnije pojavio se novinar Marko Đedović, koji je jako blizak sa porodicom Ražnatovića.

Među zvanicama takođe se pojavila i Sanja Đorđević sa svojom ćerkom. Poželela je Veljku i Bogdani mnogo zdravlja i sreće, a potom je otkrila da Ceci zavidi na unucima, jer ona strašno voli decu, a njena ćerka ne razmišlja još o tome.

Podsetimo, mali Krstan rođen baš na dan kada je rođen i pokojni Željko Ražnatović Arkan.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top