29/11/2023 23:31
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/saskaveselinov
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/saskaveselinov

SAŠKA NAPUSTILA BOLNICU! U porodici Đoković prava idila, evo kako se mlada mama oseća nakon porođaja

Saška Veselinov Đoković je prema pisanju medija, u toku današnjeg jučerašnjeg dana napustila bolnicu u kojoj je bila zbog porođaja.

Pročitajte još

Ona je na svet donela dečaka, kom su njen partner Đorđe Đoković i ona dali ime Aleksandar, a cela porodica ushićena je zbog dolaska naslednika na svet.

Porodica je sad na okupu u njihovom porodičnom domu u srpskoj prestonici, dok se Saška i Đorđe raduju svemu što sledi sa malim Aleksandrom.

U domu im je prava idila, sa mnogo smeha i uz pomoć najbližih, a Saška se posle porođaja, odlično oseća.

Inače, Đorđe, brat slavnog tenisera Novaka Đokovića, na proslavi povodom rođenja sina održao je emotivan govor, prilikom kog je pustio koju suzu, te priznao da je prisustvao porođaju svoje supruge.

– Želim svima da se zahvalim što ste došli, i da pošaljemo veliki pozdrav i zahvalnost Saški i svemu što je prošla. Ja sam danas prisustvao porođaju i video sam svašta nešto, i stvarno je neverovatan osećaj biti prisutan, to je nešto što bih preporučio svakome i mnogo je lepo kada dobijete dete u svoje naručje – rasplakao se Đorđe dok je ovo govorio, pa nastavio:

– Najponosniji sam na svetu što sam imao tu priliku da vidim i da osetim i da budem sa njom u tom trenutku, to je stvarno veličanstven momenat i mi muškarci treba da budemo zahvalni našim ženama na svemu što rade i što čine za nas.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top