29/11/2023 23:10
Najnovije vesti
INSTAGRAM/elmasinanovic_official
INSTAGRAM/elmasinanovic_official

ĆERKA ELME SINANOVIĆ SE UDAJE ZA ŠEIKA U KATARU! Pevačica oduševljena misterioznim bogatim zetom: Imala je da poruči SAMO JEDNO

Poslednjih dana na estradi su sve glasnija šuškanja da se Hulija Sinanović, ćerka pevačice Elme Sinanović, udaje, i to ni manje ni više nego za bogatog šeika u Kataru.

Pročitajte još

 

Prema priči jedne od Elminih koleginica koja je zamolila za anonimnost, pevačica je oduševljena budućim zetom, ali za sada je misteriozna i o detaljima svadbe svoje ćerke ne želi da govori javno kako se nešto ne bi izjalovilo.

– Elma je oduševljena budućim zetom, šeikom iz Katara. Tamo su svi očarani Hulijinom lepotom. Tretiraju je kao princezu. Oni se zabavljaju već neko vreme i odmah su svi znali da su njih dvoje stvoreni jedno za drugo. Hulija je sada na relaciji Katar-Srbija, ali će se u nekom trenutku skroz preseliti tamo. Elma i Hulija su jako vezane. Elmi je najvažnija njena sreća i uvek je podržavala njene izbore, pa tako i ovaj, koji je mnoge iznenadio. Uskoro će i sama posetiti Katar. Elminu mezimicu javni život ne zanima preterano, iako je veoma talentovana za muziku. Pre nekoliko godina je snimila i duet s majkom koji je dobro prošao u javnosti, ali ona je odlučila da krene drugim putem. Pravi je zvrk, obožava da menja imidž, a fizički mnogo liči na Cecu Ražnatović, pa se i sama Elma često šali s prijateljima da ima jednu Cecu u kući – završava izvor.

Pozvali smo Elmu kako bismo čuli njen komentar na ovu informaciju, ali je ona bila nedostupna. Ipak, sama pevačica je pre nekoliko dana za medije priznala da uskoro odlazi za Katar i da je već na strani svog budućeg zeta. – Jao, udaće se Hulija valjda. Samo znam da ću biti na strani svog budućeg zeta. Podržavam ga i unapred žalim. Ona je posebna. Opasnica jedna, totalna suprotnost meni. Nema ništa na mene, totalno je drugačija. Ja sam dobrica, a ona gazi samo. Radikalna je – samo crno-belo, nema ništa sivo. Ide sad za Katar, biće tu svašta nešto – uz osmeh je rekla Elma pred kamerama emisije “Ekskluzivno”.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top