01/12/2023 06:35
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/darkolazicofficial
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/darkolazicofficial

PITANJE O BIVŠOJ ŽENI GA JE UMALO IZBACILO IZ TAKTA! Darko Lazić napravio OPŠTU POMETNJU!

Sloba Vasić i njegova supruga Jelena Karagić, pokrenuli su novi biznis i upriličili slavlje tim povodom na kome su se pored bliskih prijatelja i porodice, pojavile i kolege sa estrade.

Pročitajte još

Jedan od prvih gostiju bio je Darko Lazić, koji je sa osmehom na licu stigao na proslavu, ali i doneo neobičan poklon, a to je pečeno prase.

– Eto malo da ih obradujem. Nije moje prase, uzeo sam ga kod mojih dobrih prijatelja, mislim da je baš dobra fora za otvaranje – nasmejao se pevač.

Lazić nije krio sreću što se našao na proslavi kolege i prijatelja, pa otkrio kako izgleda njihova svakodnevnica.

– Viđamo se kada god nam vreme to dozvoli, svako ima svoj put i porodicu, tako da je teže da se organizujemo, ali uvek nekako nađemo vremena za druženje – izjavio je Darko i dodao:

– Jedem samo meso, živim zdravo koliko je to moguće. Katarina sprema sve zdravo, tako da se trudim koliko mogu. Podvrgnuću se novoj operaciji uskoro, nije mi ranije ništa smetalo, ali želim da izgledam savršeno – rekao je Darko a pitanje o bivšoj suprugi Ani Sević ga nije previše obradovalo:

– Idemo na sledeće pitanje, neka je živa i zdrava. O bivšima sve najlepše – odbrusio je Darko.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top