29/11/2023 21:56
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/serifovic
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/serifovic

ŠERIFOVIĆKE DOŽIVELE NEPRIJATNOST U DUBAIJU: Preseo im odmor, PUKLI 125 € NA KAFU!

Marija Šerifović već nekoliko dana uživa u odmoru sa svojom majkom Vericom u Dubaiju. Oni su smešteni u jednom apartmanu blizu plaže, a pevačica se iz Emirata redovno oglašava na svom Jutjub kanalu.

Pročitajte još

Tako se ona svojim pratiocima požalila kako je jedan prodavac njenu majku i nju prevario jer su turistkinje, pa je za pakovanje kafe, 10 urmi i kristale za sinuse platila čak 125 evra. Pevačica je to shvatila nakon nekoliko minuta, jer se plaćanje u Dubaiju obavlja u dirhamima, što je zvanična valuta.

– Verica je kupila 10 urmi, kristale u maloj bočici za sinuse koji se stavljaju u vrelu vodu i 100 grama kafe koju je pila. Iako sam ja mislila da će na kraju sve ispasti 20, 30 ili 40 evra, čovek kaže da treba da se plati 490 dirhama. Znaš li ti, mama, koliko je to evra? Da li si ti normalna? To je, bre, 125 evra – upitala je Marija Vericu.

– Izvini, ali šta da radim ja sad? Da idem da vratim? Evo ti 100 evra, toliko imam. Što ga nisi pitala šta koliko košta? – uz osmeh je upitala Verica ćerku.

– Ti si insistirala da kupimo još nešto. Uvalio nam je ono za sinuse. To će ti pomoći i trajaće ti pet godina.

– Polazi, ubiću te – poručila je Marija majci kad su krenule ka automobilu.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top