29/11/2023 23:17
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
YOUTUBE/PRINTSCREEN/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

“LEKARI SU ME OTPISALI, MISLILA SAM DA ĆU UMRETI”: Madona iskreno o borbi za ŽIVOT zbog ozbiljne infekcije i šta ju je spaslo

Slavna pevačica započela je sinoć u londonskoj 02 areni turneju Celebration Tour koju je pre četiri meseca pomerila zbog zdravstvenih problema.

Pročitajte još

 

Madona je otpevala 45 pesama, a u pauzama pričala publici o svom životu. Prisetila se i perioda kada je bila u bolnici boreći se sa ozbiljnom infekcijom.

Legendarna Madona priredila je sinoć sjajan nastup u Londonu – počela je seriju koncerata kojom slavi 40 godina karijere. Brojni fanovi na Tviteru pišu da je publici poklonila sjajan šou.

Pre samo četiri meseca Madona je bila na intenzivnoj nezi, intubirana zbog baketrijske infekcije. Otkrila je da su lekari rekli tada njenoj porodici da se pripreme za najgore.
“Nisam mislila da ću uspeti, a nisu ni moji lekari. Probudila sam se, a moja deca bila su iz mene. Zaboravila sam pet dana svog života, odnosno svoje smrti, zapravo ne znam gde sam bila. Ali anđeli su me štitili. I moja su deca bila tamo. I moja djeca me uvek spasu, svaki put.

Ako želite da znate kako sam se izvukla, i kako sam preživela, samo sam pomislila: “Moam da budem tu za svoju decu. Moram da preživim zbog njih”, poručila je Madona, prenosi Daily mail.

Koncert je trebalo da počne u 20 i 30 h, a sve je krenulo 20 minuta kasnije. Madona je na koncertu pričala i o sedamdesetim godinama 20. veka kada je živela u Mičigenu.

“Bila sam anoreksična plesačica nekoliko godina. Bila sam bez novca, beskućnik i gladna, ali nisama nameravala da odustajem. Pa sam odlučila da postanem pevačica. Kaad sam bila švorc, nisam imala novaca za kupanje ili tuširanje pa bih izlazila sa muškarcima koji su imali tuševe i kupatila. Izlazila sam sa njima i ako bih pomislila da su slatki, pitala bih da li žive sami i rekli bi da”, rekla je i dodala da ih je kasnije pitala da li imaju kupatilo, i da su je često zbog toga gledali kao da je luda.

“Pitala bih onda da idemo na večeru. Oralni seks za tuširanje. Svi moramo da se borimo sastavimo kraj s krajem, zar ne? Znate o čemu govorim?”, poručila je sa scene, piše Mirror.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top