29/11/2023 23:33
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/serifovic
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/serifovic

„BEZ TEBE OVAJ ALBUM NE BI BIO TO ŠTO JESTE“: Laća pisao nove pesme Mariji Šerifović, a ona mu je sada poslala snažnu poruku

Marija Šerifović objavila je novi album "Dolazi ljubav" posle deset godina diskografske pauze. Popularna pevačica snimila je osam pesama i spotove koji ih prate, a oko sebe je okupila proverene autore, a jedan od njih je i Milan Radulović Laća, tekstopisac i sin legendarne Marine Tucaković koja je decenijama pisala hitove za najveće estradne i pop zvezde.

Pročitajte još

Tokom protekle dve godine, nažalost, preminuli su i Laća i Marina, a Laća iako je bio na početku svoje autorske karijere, napisao je dve pesme za Marijin novi album.

„Dragi moj dobri Laćo, nadam se da si zadovoljan. Bez bilo koga od autora ovaj album ne bi bio to što jeste. Takođe reakcija moje majke mi je bila veoma važna. Veričina prva reakcija mi je dovoljna. Ona ne preza od toga da mi kaže kada nešto ne valja“, rekla je Marija Šerifović za medije pred snimanje nove epizode „Zvezda Granda“.

Laća je pisao tekstove za pesme „Vozi me“ i za pesmu „Alo“.

„Bio je red za album, ja sam se radovala tome i ispostavilo se da se ljuduma sviđa. Noć pred izlaska albuma sam se čula sa Aleksandrom Prijović i ona mi je tražila da čuje neku pesmu i onda je ridala. Zove me na mobilni ja rekoh: ‘Zašto plačeš?’ Eto, drago mi je što su kolege lepo prihvatile. Ova narodnjačka strana je prigrlila pesmu ‘Moj grad’. Ove moje kolege iz pop branše su prigrlile ‘Drugačija’, ‘Pola sunca’, ‘Idi dok te volim’. Moja omiljena je „Vozi me“ i „Ko broji moje rane““, rekla je Marija.

Marija Šerifović prokomentarisala je kako je došlo do tako duge pauze nakon prethodnog albuma koji je dožive veliki uspeh.

„Svesna sam da je prošlo deset godina, ali svaka nova pesma je zahtevala moju potpunu posvećenost, do najmanjeg detalja – kako u muzičkom smislu, tako i u onoj poslednjoj fazi kad smo radili spotove. Ali ipak, ono što je meni najvažnije, i zbog čega je možda ovoliko i trajalo, jeste da je svaka ta pesma Marija Šerifović. Apgrejdovana verzija, otvorena vrata za novih 20 godina“, rekla je Marija ranije, pa je objasnila šire značenje pojma ljubavi koji stoji u nazivu novog albuma:

„Ipak nije „ljubav“ samo novi partner, preciznije nije ‘ljubav’ samo i jedino to. Moja ljubav, najčistiji komad emocije, jeste u svih ovih osam numera i u tom smislu – da, ljubav dolazi.“

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top