01/12/2023 07:25
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/darabubamara_official
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/darabubamara_official

(FOTO) DARA BUBAMARA PRAVI HAOS I U BRAZILU! Oko nje svi igraju i pevaju! Kad je muzičar pokazao šta ima u džepu ona se ŠOKIRALA!

Dara Bubamara trenutno je na odmoru u Brazilu, gde uživa sa svojim društvom a sada je na svom Instagram profilu objavila video koji je nasmejao sve njene pratioce.

Pročitajte još

Dok je pevačica uživala na plaži oko nje su se okupili muzičari koji su joj svirali i pevali, a pevačici su bili toliko simpatični da im je davala bakšiš.

dara bubamara
FOTO: PRINTSCREEN

Kada im je dala 20 evra, jedan muzičar pokazao joj da ima aparat za kreditne kartice, tačnije imitaciju aparata za kartice, Dara se prvo šokirala, pa zacenila od smeha, a onda izvadila i prislonila svoju karticu.

Dara u Brazilu plaća muziku karticom

 Oni imaju ovo, oni imaju ovo, ne mogu da verujem – ponavljala je pevačica i jedva došla do daha od smeha.

Podsetimo, na dan njenog odlaska na ovu luksuznu destinaciju naš paparaco uslikao je Bubamaru u jutarnjim časovima na aerodromu.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top