05/12/2023 13:31
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/bulatmarko
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/bulatmarko

“NISAM ZNAO DA LI ĆE MI DETE PREŽIVETI”: Potresna ispovest Marka Bulata

Pevač Marko Bulat i njegova supruga Marina prošli su kroz agoniju nekoliko meseci nakon rođenja njihove ćerke, kojoj su se lekari borili za život.

Pročitajte još

– Jedan od najgorih trenutaka u mom životu je bio kada se rodila Dorotea i bila u inkubatoru tri meseca, nisam ni proslavio rođenje deteta jer nisam znao da li će ostati živo. Dan kada sam rešio da obeležim posle mesec i po dana, supruga je zvala da pita kako je beba Bulat i rekli su joj da ne znaju da li će da preživi noć. Nešto što si čekao 20 godina Bog da ti da, razmišljaš da li će da uzme. Moja vera je meni govorila da će sve biti u redu, ona je ostala živa i zato je dobila ime Dorotea što znači Božiji dar – ispričao je i dotakao se i vere koja mu daje snagu svakog dana.

– Shodno načelima i Božijim zapovestima trudim se da živim, možda sam najgrešniji od svih. Kod nas uglavnom se ljudi upoređuju sa gorim od sebe, a ne sa svetiteljima. Vera mi je snaga, moje nadanje, moja uteha, sve moje – rekao je Bulat.

Podsetimo, Marko i Marija Bulat nedavno su se našli u centru skandala kada su jedno drugo optužili za nasilje, zbog čega je ona dobila i zabranu prilaska. – Samo smo se dogovorili da se vidimo da popričamo, ali smo morali da sačekamo da ne budem uhapšena jer nisam smela da mu priđem – pričala je Marija.

– Važno je da život ide dalje. Pun je iskušenja život, zajedno je lakše. Samoća je prokleta. Deca su mala, trebaju im i otac i majka, a trebamo i mi jedno drugom. Čovek sam koga zanima suština. Imaš problem, rešavaš problem. U mom životu nijedan problem nije rešio niko drugi sem mene – dodao je folker.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top