29/11/2023 23:24
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/djanimusic
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/djanimusic

“ONI SVE LJUBIČICE VADE”: Đani ispričao anegdotu sa nastupa u CG, evo šta je MORAO DA URADI

Radiša Trajković Đani, poznat je po tome da voli da se šali na svoj račun, pa često zna da prepričava dogodovštine koje su mu se desile u dosadašnjoj karijeri.

Pročitajte još

 

Tako je bilo i ovog puta kada je kralj bakšiša ispričao anegdotu sa nastupa iz Crne Gore i nasmejao sve do suza sve u studiju.

Radiša Trajković Đani
FOTO: PRINTSCREEN/PREMIJERA

– Sećam se kad smo bili u Crnoj Gori, bilo je dosta pevača. Ozbiljna ekipa ljudi. Bile su tu neke kolege, niko da priđe da uzme bakšiš, sve ljubičice daju, vidim ja oni ulaze u bazen, ja skidam nove gilje i ulazim u bazen. Zašto da ne uzmem pare. Penjem se na sto i stolicu. Ja kad krenem na punoletstvo, svi su oko mene, nemam vazduha, Ja tražim stolicu da mogu da pevam – ispričao je Đani u emisiji Premijera Vikend Specijal, a Jana je otkrila da uči od njega.

Radiša Trajković Đani
FOTO: PRINTSCREEN/PREMIJERA

– Ja pratim Đanija kako on radi – rekla je Jana.

Podsetimo, Đani uvek napravi ludu atmosferu na slavljima, zbog čega ne štede za bakšiš. Folker je privukao veliku pažnju kada je svojevremeno na jednom privatnom slavlju pio alkohol iz nošene cipele, tada se našao na meti negativnih komentara.

– Sve je to iz mog zadovoljstva. Ne može mene niko da natera da se popnem na sto. To ja sam osetim, bila je to jedna šala. U pitanju je bio jedan moj drug, kupio je nove patike. Šta smo sve radili u životu – rekao je Đani tada.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top