05/12/2023 13:46
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/milicatodorovicofficial
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/milicatodorovicofficial

ODLUČENO! Milica Todorović igra glavnu ulogu u nastavku popularne serije, ne krije sreću zbog novog projekta!

Ona će svoju glumačku karijeru nastaviti u seriji „Pevačica“, gde je u prvoj sezoni glavnu ulogu odiglala njena koleginica Milica Pavlović

Pročitajte još

Milica Todorović već se pre nekoliko godina oprobala u glumačkim vodama, a sada je nastavila tim putem.

Ona će svoju glumačku karijeru nastaviti u seriji „Pevačica“, gde je u prvoj sezoni glavnu ulogu odigrala njena koleginica Milica Pavlović.

Mlada pevačica ne krije sreću i uzbuđenje zbog novog projekta, a sada se oglasila na društvenoj mreži Instagram gde se zahvalila celoj ekipi na pruženoj prilici.

-Šta da kažem, sem da sam presrećna! Pala zadnja klapa, a u to ime i jedno lepo druženje! Sve ove ljude sam toliko zavolela i bila mi je čast da budem deo ove ekipe, snimajući drugu sezonu serije „Pevačica“ – počela je ona, a zatim se zahvalila svojim kolegama sa seta dirljivim rečima:

–Hvala celom timu na ogromnoj podršci, na savetima, na zagrljajima, mom najboljem Marku Janketiću na svakom osmehu (obožavam te), a posebno Gagi Antonijeviću, Nataši Drakulić i Igoru Đorđeviću na poverenju i sjajnom scenariju koji će vas oduševiti, sigurna sam! Kao što znate, gluma je moja druga ljubav i mislim da sam tek počela! Gledamo se u septembru na malim ekranima! Ljubav za sve.

Podsećamo, Todorovićeva je poznata kao neverovatan imitator, a nedavno se obratila koleginici Ćani koju najčešće voli da imitira.

-Jedan veliki pozdrav za moju dragu koleginicu i prijateljicu Ćanu. Draga moja, mnogo hvala ti što si mi ulepšala poslednje dve godine od kada pevam tvoju pesmu. Korona nam je prošla onako lagano da se kaže i u to ime i za sve one koji ne znaju „Zdravo svima i šta ima…“ Hvala što postojiš i što nas uveseljavaš, ljubi te Milica – poručila je ona.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top