29/11/2023 22:30
Najnovije vesti
YOUTUBE/MegaComFilm
YOUTUBE/MegaComFilm

DA LI ZNATE KO JE U PITANJU? Legendarni glumac viđen u javnosti prvi put posle četiri godine, mnogi ga nisu prepoznali

Penzionisani glumac i legenda Danijel Dej Luis pojavio se u javnosti prvi put posle četiri godine.

Pročitajte još

 

Povučeni trostruki dobitnik Oskara, koji je svoj poslednji film snimio 2017. godine, pokušao je da ostane neprimetan dok je u četvrtak obavljao poslove u Njujorku, skrivajući se iza tamnih sunčanih naočara i crne bejzbol kape. No identitet 66-godišnje zvezde otkrila je činjenica da je koristio telefon na preklop – uređaj zbog kog je postao viralan još 2018. godine. Dej Luis je takođe primećen kako se potpisuje svojim imenom dok je preuzimao paket u Njujorku.

Glumac poreklom iz Velike Britanije, koji je obrijao glavu 2017., a sada ima srebrne uvojke do ramena. U petak je glumac viđen drugi put u isto toliko dana, s istom kapom i naočalama, dok je hodao ruku pod ruku s dugogodišnjom suprugom Rebekom Miler (60).

Slavni glumac svoje vreme provodi između Njujorka i Anamoea u Irskoj sa suprugom, s kojom je u braku od 1996. Par ima dvojicu sinova – Ronana (24) i Kašela (21). Dej Luis takođe ima sina Gabriela (28) iz prethodne veze s francuskom zvezdom Izabele Ađani. Dej Luis se povukao iz glume u junu 2017. nakon blistave karijere koja je trajala više od tri decenije, piše Index.

“Danijel Dej Luis više neće raditi kao glumac. Neizmerno je zahvalan svim svojim saradnicima i publici tokom godina. Ovo je privatna odluka i ni on ni njegovi zastupnici neće dalje komentarisati ovu temu”, glasila je tada izjava njegovih predstavnika. Od tada, glumac je izbegavao pažnju te je u javnosti fotografisan svega nekoliko puta.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top