29/11/2023 23:52
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/serifovic
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/serifovic

ISTINA JE! Saša Matić hteo saradnju sa Marijom Šerifović, ONA GA ODBILA, sada detaljno objasnila KAKO I ZBOG ČEGA

Pop pevačica, jedan od naših najlepših vokala, Marija Šerifović, izdala je novi album "Dolazi ljubav", a sada je govorila o svojoj dugogodišnjoj karijeri.

Pročitajte još

 

Marija je perfekcionista u svom poslu i pažljivo bira kakve pesme će snimiti i izdati, pa tako ne prihvata sve što joj se ponudi, čak i kada zna da će neka numera biti hit.

Tako je odbila pesmu “Ti i ja”, koju su potom snimili Saša Matić i Jelena Rozga.

Šerifovićeva je otkrila da joj je tekstopisac ponudio tu numeru, ali da je ona odbila da je snimi jer je “ne oseća”. Zvao je i Saša Matić, ali je i njega odbila.

Čak je i bivši direktor Granda Saša Popović pokušao da je nagovori da je snimi, ali ni to nije upalilo.

– Demo snimak za pesmu “Ti i ja” sam otpevala ja. Autor Saša Nikolić je želeo da snimim tu pesmu. Ja sam to odbila, po cenu života. Onda je Saša Nikolić pustio Matiću, onda je on rekao: Ja tu pesmu uzimam, nemam govora”. Onda me je i Saša Matić zvao i nagovarao, ali sam rekla: “Ne mogu, ne osećam pesmu, ne sviđa mi se”. Onda je krenuo i Saša Popović da me maltretira za to: “Idi snimi sa čovekom pesmu”. Uopšte nije do čoveka, snimila bih sa njim najlepšu pesmu, naravno, ali mi se ova nije dopala. Postojali su pritisci, ali ja to nisam želela – rekla je Marija Šerifović i otkrila da se nije pokajala zbog toga.

– Nisam se pokajala i dalje. Super je pesma, ali je meni mekana i dalje mi nešto fali – istakla je Marija u Premijeri.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top