01/12/2023 07:47
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/jelenabindrai
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/jelenabindrai

U TAJNOSTI STIGLA U SRBIJU: Šeiku je rodila ČETVORO žene, a sad u ŠOPINGU po BG pokazala SAVRŠENU liniju

Jelena bin Drai skoro je postala majka po četvrti put, ali osim toga je posvećena porodičnom životu, učestvuje u velikoj poslovnoj imperiji koju vodi zajedno sa suprugom, arapskim biznismenom Saidom bin Draijem.

Pročitajte još

 Jelena živi u Dubaiju, a nakon rođenja njenog četvrtog deteta, a pre već duže vreme ne objavljuje kao ranije svoju svakodnevicu na Instagramu.

Skoro je u tajnosti posetila Beograd, ali objave njenih drugarica nisu prošle neopaženo. Njene drugarice ponovo nisu propustile da se pohvale Jelenom, dok je bila u šopingu za haljinu u pripremi za neko od gala večeri .Jelena na fotografiji pleni u zelenoj dugačkoj haljini i izgleda bolje nego ikada ranije, a niko ne može da veruje da je iznela čak četiri trudnoće.

Podsetimo, Jelena je 2003. godine upoznala arapskog biznismena Saida, čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara. Venčali su se 2008. u Dubaiju, a svadbi je prisustvovalo oko 300 zvanica. Par ima četvoro dece, ćerku Asju i sinove Hilala, Hamdana i malenog Rašida

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top