01/12/2023 07:03
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/sandraafrika
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/sandraafrika

EVO KO GA JE KUPIO! Sandra Afrika uzela od stanova 3.700.000 €, samo jedan košta 200.000€

Pevačica Sandra Afrika zaradila je čak 3,7 miliona evra od zidanja zgrada u Šapcu.

Pročitajte još

Pevačica Sandra Afrika zaradila je čak 3,7 miliona evra od zidanja zgrada u Šapcu.

Sandra je uplovila u biznis sa menadžerom i bivšim dečkom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, sa kojim je izgradila dve zgrade. Od prve, koja ima 13 stanova, zaradila je dva miliona evra, dok je druga od 11 stanova još u fazi izgradnje, ali su procenili da će od nje uzeti 1.700.000 evra.

– Sandra je postala prava investitorka, odlično se razume u biznis u koji ju je uveo bivši dečko. Ona i Mikiša su posle raskida postali poslovni partneri koji odlično funkcionišu. Kada su stanove u prvoj zgradi rasprodali brzinom svetlosti i uzeli dva miliona evra, odmah su uložili novac u izgradnju druge, čiji se radovi privode kraju. Većinu stanova su prodali u sivoj gradnji. Jedan fudbaler, čije ime kriju, kupio je penthaus od 200.000 evra. Taj stan je najskuplji, ima tri sobe i celom dužinom terasu, kao i dva kupatila. Ostali stanovi koštaju oko 150.000 evra. Svaki stan ima svoje parking mesto, a zgrada ima obezbeđenje koje brine o sigurnosti svih stanara – kaže izvor blizak pevačici.

– Izgrađene su po najmodernijim standardima, a imaju sisteme koji doprinose manjoj potrošnji energije. Svi stanovi su luks, jer se vodilo računa o materijalima koji su korišćeni za zidove, podove, stolariju i grejanje. Niko ne može da veruje da takvi stanovi postoje u Šapcu. Zato su se i prodali tako brzo, jer su imućni ljudi želeli da žive baš u takvim zgradama.

– Sandra i Mikiša su već počeli da traže novi plac, jer im je u planu da izgrade još jednu zgradu. Najverovatnije će ponovo graditi u Šapcu, a u budućnosti planiraju da prošire posao i na druge gradove u Srbiji. Shvatili su da im posao investitora ide od ruke, pa žele da zgrnu još love.

Zanimljivo je to da Sandra nijedan stan u Šapcu nije ostavila za sebe.

– Svi su na prodaju! Živim u Beogradu, gde imam stan, pa mi ne treba još jedan – kaže Afrika.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top