29/11/2023 22:06
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/KURIR
YOUTUBE/PRINTSCREEN/KURIR

BRAT ZORICE BRUNCLIK OŽENIO SE OVOM VODITELJKOM! Udala se zbog bunde i venčanice, brak trajao ni mesec pa završili na SUDU zbog NJE

Zorica Brunclik odrasla je uz tri mlađa brata, a jednom od njih lično našla je priliku da ga oženi i to tadašnjom popularnom voditeljkom.

Pročitajte još

Svesna da je oboma “vreme”, pevačici je napamet pala ideja da njen rođeni brat Boža i voditeljka Aneta Farago stanu na “ludi kamen” i pokušaju život udvoje.

– Sami ste, a opasno vam se upalilo crveno svetlo na semaforu. Uzmite se, probajte, pa ako ne valja, razvedite se. Ljubav? Kakva ljubav? Pa i mi smo se tek kasnije zavoleli. Je l’ tako, Miroljube? – rekla im je tada pevačica iako se njih dvoje nikada nisu ni zabavljali.
Boža i Aneta poznavali su se preko pevačice. Ponekad bi zajedno prošetali Zoričinu i Kemišovu ćerku Zlatu i svratili negde na piće, ali veza nije prerasla u pravi muško-ženski odnos, već je sve ostalo na prijateljskom odnosu, barem do tada.

Priča je dobila novi zaplet kada je Aneta načula da je jedna njena lepa koleginica bacila oko na Bažu i tada je pomislila: „Ako je njoj dobar, što ne bi i meni.”, tvrde pomenuti mediji.

Aneta i Boža su se sreli u Kondinoj ulici, upitali jedno drugo za zdravlje i onda odlučili da se venčaju. Produžili su u restoranda lepu vest podele sa prijateljima, zatim u obližnji PGP RTS kod Kemiša, a potom i u Krnjaču, kod Zorice koja ih je čekala.

– Postaću Brunclik – radosno je uzvikivala voditeljka, ali se veče uoči odlaska kod matičara požalila prijateljici.

− Meni se uopšte ne udaje, a iznajmila sam venčanicu, super mi stoji. Doći će po mene beli „linkoln”. Sve je organizovano. Zorica mi je poklonila bundu. Nije prava, već ekološka, ali je dobra. Pa, ja ne znam da kuvam.

Prijateljica joj je u šali uzvratila da uz Božu Brunclika, direktora restorana društvene ishrane na televiziji, neće ni morati da razmišlja o kuvanju i tako je Aneta rekla „da”.

Brak je sklopljen i overen bez poljupca. Mladenci su jedno drugom čestitali “bacanjem koske”. Na medeni mesec nisu otišli, a Aneta je o svom bračnom životu jednom prilikom i javno govorila:

− Mnogo mi je bio fin muž. Veoma pažljiv. Uopšte me nije uznemiravao. Uveče bi kleknuo pored kreveta, poljubio mi ruku i otišao u drugu sobu da spava.

Mesec dana kasnije su se razveli, a voditeljka je završila na sudu jer ju je porodica bivšeg supruga tužila zbog kleveta na njegov račun.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top