05/12/2023 06:37
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/ADRIA-TV-Montenegro
YOUTUBE/PRINTSCREEN/ADRIA-TV-Montenegro

ŠPIJUNIRAO KIJU DOK SU BILI U BRAKU? Kristina otkrila do sada nepoznate detalje odnosa sa Radanovićem, pa spomenula BIVŠEG

Pevačica Kija Kockar gostovala je u emisiji kod Sanje Marinković i tom prilikom otkrila da ju je Sloba "špijunirao" putem aplikacije dok su bili u braku.

Pročitajte još

Kristina se prvo dotakla odnosa sa bivšim dečkom, koji joj je i dan danas ostao rak rana što se tiče udaje, na neki način.

– Moja baka je volela mnogo mog prvog dečka. I dan danas uvek pominje kako je bio dobar dečko. Oboje smo sami ali smo na potpuno drugoj strani sveta. U Kini je, poslaću mu ovaj deo emisije ali baka je bila u pravu. Kada bih vratila vreme, volela bih da sam se zaista udala za tog dečka – prisetila se setno Kockareva.

Kija je potom ispričala kakav je njen idealan tip muškarca.

– Zabavan, pametan, dobar domaćin. Ne treba mi imućan, dobar sam finansijski saradnik. Dobra sam sa investicije – priznala je ona kroz smeh.

Na temu loših reči upućenih u braku, dotakla se svog odnosa sa bivšim suprugom Slobom Radanovićem.

– Bivši suprug nikada mi nije rekao lošu reč za sedam godina vanbračne veze i dve godine braka. Pokazao je na delima – rekla je Kija.

Kija ističe da nikada nije svojim bivšim parnterima proveravala telefon ali da njoj jeste, upravo Sloba, dok su bili u braku.

– 2015. ili 2016. kada smo živeli suprug i ja. On je bio u Beogradu ja u Abu Dabiju. Ja sam slučajno čačkala po laptopu, i slučajno naišla na aplikaciju za praćenje, hteo je da me špijunira. Ja sam našla da se on dopisivao sa nekom bivšom devojkom, sam sebe je zeznuo – zaključila je Kija u emisiji “Magazin In”.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top