29/11/2023 23:01
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/ademov_nadica
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/ademov_nadica

POVLAČI SE IZ JAVNOSTI! Donela drastičnu odluku, a evo kako Nadica Ademov izgleda u 5. mesecu trudnoće

Pevačica Nadica Ademov obradovala je javnost kada je pre mesec dana obelodanila da je u drugom stanju. Ona ne krije sreću što će se uskoro ostvariti u ulozi majke, a sad je otkrila kako napreduje trudnoća i kako se oseća.

Pročitajte još

-Osećam se dobro, hvala Bogu, dobro ja to sve podnosim, dobro se držimo. Za sada je dobro i samo tako da se nastavi – počela je ona.

Nadicom je priznala da će uskoro stati na ludi kamen. Kako je u međuvremenu saznala da je trudna, planovi su se malo promenili.

– Za sada ništa ne planiramo, ovo je preče od svega i nekako smo se svi okrenuli prema bebi. Nismo ništa planirali, ali ako bude nešto bilo, naravno da ćete i vi biti deo toga – dodaje ona kroz osmeh.

Nadica ističe da je posebno radosna zbog činjenice da čeka devojčicu, ali se i njen budući suprug najviše obradovao toj informaciji.

– Ko ne bi bio srećan, ja sam rekla šta god da bude neka je samo živo i zdravo. Bog me je pogledao i dao mi je najbolju drugaricu. Suprug je najsećniji što je devojčica, znate da su devojčice tatine i znam da će biti prava maza – kaze Nadica.

Pevačica priznaje i da se uskoro povlači iz medija i da će gostovanje na Grand televiziji biti poslednje do porođaja.

– Spremna sam za ulogu majke, ušla sam svesna u sve ovo. Ja kod kuće imam tri bratanice, čuvala sam ih i imam iskustva kod devojčica. Gazimo čvrsto peti mesec i sve je u najboljem redu – kaže ona.

– Mislim da će ovo biti poslednja emisija kod Vesne i neću više snimati. Imam još dva nastupa, i to će biti sve od mene za ovu godinu. Onda idem na jedan odmor.

Nadica je za sam kraj razgovora otkrila da su ona i suprug odabrali nekoliko imena za devojčicu, ali da se još nisu dogovorili za konačno ime.

-Imamo sada neka tri-četiri imena u opticaju, pa ćemo videti. Uglavnom će biti neko specifično ime, neće biti onako kako se danas svi zovu. Čućete uskoro – zaključila je Nadica.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top