29/11/2023 22:26
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/RTS Ordinacija Zvanicni kanal
YOUTUBE/PRINTSCREEN/RTS Ordinacija Zvanicni kanal

“TITU SAM PEVALA PRED SMRT, KRILO SE DA JE BOLESTAN” Suzana Mančić: Izvukli me sa predavanja i rekli da pođem sa njima

Suzana Mančić, voditeljka i pevačica, gostujući u "Pulsu Srbije" kod voditelja Ivana Gajića, otkrila je kako je bilo svirati Titu.

Pročitajte još

 

– Bilo je uzbudljivo. To je bila poslednja godina njegovog života, naravno krilo se da je bio bolestan, mi to tada nismo znali. Mene su izvukli iz Teatra pet, pravnog fakulteta i onako kao u filmovima pitali me da pođem sa njima i da idem da pevam Titu. Rekla sam da mi treba vremena da se spakujem, a oni su rekli da su to već rešili kod mame.

Odmah zatim je nastavila je priču:

– Bukvalno su me izvukli sa predavanja i otišli smo na Taru u hotel Omorika. Tu je bila policija, UDB-a, vojska, veliki stres se osećao u vazduhu. Ja nisam tremaroš, ali kada sam izašla meni su se kolena tresla. Pevala sam u maturskoj haljini, Tito je bio neraspoložen, njegove pudlice su lajale, pa sam jedva čekala da završim.

 

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top