29/11/2023 12:48
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/anasevicofficial
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/anasevicofficial

PEVAČICA POMOŽE PRETUČENOJ BEBI SA ZVEZDARE: Plaća advokata da brani zlostavljanu majku i njenu bebu

Pre dva dana je našu zemlju potresao jezivi zločin koji se dogodio na Zvezdari. Nasilnik je silovao i pretukao svoju nevenčanu suprugu, a šestomesečnu bebu je prebio.

Pročitajte još

O ovom jezivom incidentu javnost je obavestila Jelena Dinčić, supruga pevača Milana Dinčića Dinče.

Ona je otkrila da su njih dvoje prihvatili bebu na čuvanje i da žena već dugo trpi nasilje od supruga, a na nadležne je apelovala da pomognu nesrećnoj ženi.

Nasilnik (25) je priveden, a još jedna javna ličnost odlučila je da pomogne njegovoj žrtvi. Naime, pevačica Ana Sević je platila svog advokata da brani zlostavljanu ženu.

Ana Sević nije se javljala na broj, ali je advokat i potvrdio saznanja.

– Jeste, ali pozovite me za sat, dva, nisam sad u mogućnosti da pričam, na sastanku sam – kratko je izjavio Sevićkin advokat.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560noću 19-10 časova

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top