05/12/2023 12:59
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/RTS Ordinacija Zvanicni kanal
YOUTUBE/PRINTSCREEN/RTS Ordinacija Zvanicni kanal

“TO JE NEŠTO NAJSTRAŠNIJE ŠTO MI SE DESILO!”: Suzana Mančić proživela je veliki stres koji je obeležio njen život i ostavio trag u karijeri

Suzana Mančić 2005. godine proživela je veliki stres koji je obeležio njen život ostavio trag u karijeri. Tada je u javosti isplivao nje intimni snimak, a ona se sada u jednoj emisiji prisetila kako je proživljavala svoje najteže dane.

Pročitajte još

– Taj period mog života ja želim da zaboravim, ali ne mogu da zaboravim. To je nešto najstrašnije što mi se desilo. To je jedna mala smrt. Posle toga, sve je bilo hvatanje vazduha i povratak u normalu. Nisam izlazila na ulicu. Rodbina mi donosila hleb, deca nisu išla u školu. Svi su mislili, evo, napraviće karijeru. To mi je zarilo nož u leđa. Većinu kamera koje sam imala u kući, bacila sam – kazala je Suzana Mančić jednoj emisiji, i dala savet devojkama.

– Uvek su devojke na meti. Zato, vodite računa i nikada nemojte dozvoliti da se vaši intimni trenuci zabeleže. Nikada ne znate ko će se dočepati toga i iskoristiti to protiv vas – navela je Mančićeva.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top