01/12/2023 08:37
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/jelenatomasevic_official
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/jelenatomasevic_official

“DATUMI SU NEBITNI”: Jelena Tomašević progovorila o porodičnim momentima i priznala za koju koleginicu je POSEBNO VEZANA!

Jelena Tomašević se tokom karijere držala jednog pravca, koji neguje i danas, ali je svesna i muzičkih trendova kojima podležu mlađi izvođači.

Pročitajte još

Tu “turu” zahvatila je njena jedanaestogodišnja ćerka Nina, koja sluša pesme u trendu, ali isto tako i druge žanrove.

– Nina voli ovaj moderni trend koji kruži među decom, ali uglavnom sluša stranu muziku. Ide na folkor, neguje i našu tradicionalnu muziku. Trudim se da je ipak usmerim da čuva prave vrednosti koliko je moguće, naravno ona je mala i tek će je interesovati razni muzički žanrovi. Treba da čuje sve pa da izabere šta će biti na njenoj listi omiljenih pesama – rekla je Jelena koja se potom osvrnula drugarice iz grupe “Neverne bebe”.

– Jelena je moja drugarica iz detinjstva iz Kragujevca, potekle smo iz takmičenja “3K dur” i obe smo jako vezane za grupu “Neverne bebe”, naravno ona više. One imaju svu moju ljubav i podršku, tu sam za njih i kao prijatelj i kolega. Ne povinuju se trendovima, imaju kontinuitet koji se nadograđuje i umnožava. Moji i njihovi singlovi popune to vreme i može jedan album da se napravi od tih singlova. I ja uskoro završavam album – otkrila je pevačica, te se prisetila njihovih početaka.

– Svi smo imali tremu od Milana, Ranđe i Vlajka, kada je bila audicija u Sava centru. Posle na takmičenju smo videli da su puni podrške. I te kako je to bilo značaju u tim trenucima sa 18 godina. I dan danas je to tako – rekla je Jelena, te se dotakla i saradnje sa Andreom Bočelijem.

– Nemam više tremu, samo uzbuđenje i odgovornost, tako sam se osećala prošle godine kada sam nastupala sa Andreom Bočelijem, to je uzbuđenje koje te tera da daš maksimum. Nismo imali mnogo trenutaka za priču, ono što je najbitnije je bilo da je bio prezadovoljan mojim nastupom i našeg simfonijskog orkestra – ponosna je Jelena, koja je od ćerke za osmi mart dobila divan poklon.

– U školi je organizovano obično da prave poklone za mame, dobila sam i čestitku i nešto pravljeno od njenih ručica, to je meni najslađe i najdraže – zaključila je.

Sa Ivanom negujem ljubav

Jelena ističe da iako Ivan i ona nekada bitne datume ne provedu zajedno, to nadoknade već sledećeg dana.

– Obično za 8. mart neko od nas nastupa, pa smo jedno drugom podrška tog dana, ovoga puta smo oboje imali obaveze i nismo bili zajedno, ali nadomestimo to drugog dana, nebitan je datum, bitno je da postoji međusobno podržavanje i ljubav – rekla je Jelena.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top