01/12/2023 08:11
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/jelena_gerbec_
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/jelena_gerbec_

“BILO MI JE SVE TEŽE. ISKRENO, NISAM MOGLA DA VERUJEM DA SE TO DEŠAVA!”: Jelena Gerbec prvi put progovorila o RAZVODU

Kada je pomislila da je došlo do kakvog pomaka, u stvari se prevarila

Pročitajte još

Jelena Gerbec i Vladan Đorđević razveli su se ne jednom, već dva puta. Krune njihove ljubavi svakako su ćerke, međutim, jake emocije nisu bile dovoljne da i par ostane zajedno.

Uprkos njihovom velikom trudu, pa i odlascima na bračne seanse kod psihologa koje se bubnjaru nisu baš dopale, prenose domaći mediji, nije im uspelo da prebrode krizu.

– Ja sam se prvi put odmah sudski razvela. Htela sam da se što pre podnese zahtev, otišla sam do njegove kuće i zajedno smo autom otišli do suda. Prvi put sam ja htela razvod, ali sam imala neku nadu da će taj rastanak nešto da promeni u njegovoj glavi – priznala je, pa dodala:

– Da ćemo i on i ja shvatiti šta je vrednost i da se malo okrenemo sebi. Svako vidi iz svoje perspektive. On misli da ja grešim, ja mislim da on greši… – pričala je tokom jedne emisije Jelena, koja se s Vladanom posle prvog rastanka pomirila kroz godinu dana.

Inicijator je, objašnjava, bila treća osoba, međutim i to je sve palo u vodu.

– Tada je bila treća osoba umešana u pomirenje, jer sam ja onako, kako je vreme odmicalo… Bilo mi je sve teže. Iskreno, nisam mogla da verujem da se to dešava, godinu dana smo bili rastavljeni. Onda smo seli, imali smo razgovor i ja sam mislila da je on shvatio, ipak samo mislim da je to tada moja velika želja bila, ali se ništa nije promenilo. Kako je došlo drugo dete i kada smo se vratili poslu, bila je velika netrpeljivost. On je drugi put potegao razvod i stvarno je bilo napeto i tenzično – zaključila je

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top