30/11/2023 07:08
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/aleksandraprijovic
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/aleksandraprijovic

SREĆA U DOMU ŽIVOJINOVIĆA! Aleksandra Prijović objavila NAJLEPŠE VESTI, čestitke pljušte sa svih strana!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović danas imaju veliki razlog za slavlje jer je pre tačno 4 godine njihov mezimac Aleksandar došao na svet i upotpunio njihovu ljubav svojim rođenjem.

Pročitajte još

Odmah nakon ponoći počele su da se nižu čestitke prijatelja i pratilaca koji su njihovom sinu poželeli sve najlepše, a pevačica je podelila i jedan snimak koji su joj napravili fanovi, a koji je potpuno raznežio.

Naime, na snimku se smenjuju njihove zajedničke porodične fotografije i najlepši trenuci koje je javnost imala prilike da vidi tokom ove 4 godine.

Iako se zvanično ni Aleksandra ni Filip kao ni drugi članovi njihovih porodica nisu oglašavali ovim najlepšim povodom verujemo da uživaju u ovom danu daleko od očiju javnosti kako bi svu pažnju posvetili slavljeniku, a da li su mu organizovali veselje ostaje da saznamo.

Aleksandra Prijović
FOTO: PRINTSCREEN/AMI DŽI ŠOU

Podsećamo, Prijovićeva je u nekoliko navrata pričala i tome kako uživa u ulozi mame i ne krije da joj svaki rastanak od sina teško pada.

– Sve je teže. Aleksandar sada priča pa postavlja pitanja gde idem, zašto idem… Pokušavam da mu objasnim da idem da radim i da se brzo vraćam, ali mi uvek bude žao što ga ostavljam. Kaže mi: „Mama, ideš da pevaš? Hoću i ja da pevam“, verujte mi da mi je veoma teško. Počne i da plače jer je navikao da spavam sa njim. Jednostavno, u poslednjih godinu dana smo stalno bili zajedno i sada se navikava da mama mora da ide – ispričala je Aleksandra svojevremeno.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top