29/11/2023 23:37
Najnovije vesti
Instagram/Printscreen/bikovic
Instagram/Printscreen/bikovic

(FOTO) U ŠOKU! Glumac otkrio za prinovu u porodici, čestitke pristižu sa svih strana

Miloš Biković iznenadio sve na Instagramu novom objavom

Pročitajte još

Naš proslavljeni glumac Miloš Biković jedan je od aktuelnijih umetnika iz sveta filma, a sada je na Instagramu napravio pravi haos novom objavom o prinovi.

Nedavno je imao premijeru predstave „Laž“ koju igra sa najbližim prijateljima, Tamarom Krcunović, Miodragom Radonjićem i Jelisavetom Orašanin a o interesovanju za pomenuti komad najbolje govori podatak da su sve karte rasprodate do jeseni, tačnije oktobra. A pre samo tri dana zablistao je sa lepšom polovinom na premijeri istorijskog filma „Izazov“, prvog ostvarenja na filmskom platnu koje je snimano u svemiru a čiji je jedan od glavnih aktera srpski glumac koji poseduje i rusko državljanstvo.

S obzirom da ima nekoliko slobodnih dana rešio je da ostane u Moskvi i tamo provede Uskršnje praznike, a društvo mu pravi dugogodišnja izabranica Ivana Malić za koju se šuška da će uskoro i zvanično postati gospođa Biković. A danas je fotografija Miloša Bikovića na društvenoj mreži Instagram napravila opštu pometnju. Naime, njome je mladi glumac čestitao praznik svim pripadnicima pravoslavne veroispovesti, a društvo mu je bilo nesvakidašnje.

U pitanju je takozvana ćelava mačka, rasa koja je veoma retka u svetu a cena ovakvog jednog kućnog ljubimca je paprena. Na pomenutoj slici Miloš je vidno nasmejan, pomalo zbunjen a u naručju drži malu macu umotanu u peškir.

 

– U šoku sam – napisao je Biković verovatno misleći da se do sada nije sreo sa ovom vrstom kućnog ljubimca.

Da li je u pitanju novi član njegove male porodice ili je mačka ljubimac njegovih prijatelja vreme će pokazati.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top