05/12/2023 13:05
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/yaemina
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/yaemina

(FOTO) OVO JE ROĐENA SESTRA EMINE JAHOVIĆ: UGLEDNA DOKTORKA JE SPECIJALISTA DEČJE PSIHOLOGIJE!

Niste znali da je ova ugledna doktorka rođena sestra Emine Jahović

Pročitajte još

 

U dva tragična događaja koja su se desila prošle nedelje stradao je veliki broj dece i mladih ljudi, a suočeni sa strašnim vestima građani su zanemeli.

Na televizijskim kanalima danima se smenjuju kompetentni sagovornici – psiholozi, psihoterapeuti, sociolozi i lekari koji pokušavaju da objasne, uteše i posavetuju.

Emina Jahović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

U emisiji „Utisak nedelje“ gostovala je Sabina Jahović, dečji psiholog i psihoanalitičar. Osim argumentovanim stavovima i lekovitim rečima pažnju gledalaca privukla je i „zvučnim“ prezimenom, a mnogi su primetili da likom, a pre svega bojom glasa umnogome podseća na mlađu sestru, popularnu pevačicu.

Sabina Jahović
FOTO: PRINTSCREEN/NOVA

Od troje dece Senije i Nusreta Jahovića, pedijatra i kardiohirurga, samo je najstarija Sabina krenula njihovim stopama i završila Medicinski fakultet. Sin Mirsad uspešno se bavio košarkom, dok je Emina ostvarila zavidnu muzičku karijeru.

Sabina Jahović specijalizaciju iz dečje psihologije završila je u Beogradu, nastavila je stručno usavršavanje u inostranstvu, a pre nego što je započela privatnu praksu godinama je radila u Dnevnoj bolnici za adolescente.

Iako izbegava da se medijski eksponira, mogu se pronaći intervjui u kojima je govorila iz ugla svoje profesije. Tako je na pitanje šta uraditi kad boli duša dala sledeći savet:

− Potražiti stručnu pomoć, uvek. Podeliti sa bliskim ljudima. Biti u takvim trenucima usamljen sve čini težim. Nekada je samo susret sa osobama koje imaju slične probleme i podela iskustva značajan terapeutski faktor na putu oporavka.

Emina Jahović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Povodom ubistva osmoro učenika u školi „Vladislav Ribnikar“ oglasila se i Emina Jahović, koja je na svom Instagram-profilu, uz reči molitve za porodice tragično preminulih, napisala: „Snaga nam treba, a njima molitva. Bože, sačuvaj i usliši. Naša srca su slomljena.“

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top