29/11/2023 23:49
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/gocatrzan
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/gocatrzan

“VIDELI SMO SVA NJENA LUDILA”: Na pomolu RAT Goce Tržan i Maje Nikolić?!

Pevačica Goca Tržan tvrdi da se sa Majom Nikolić nikada nije družila i da joj zbog toga nisu jasne priče o njihovoj navodnoj svađi.

Pročitajte još

– Da bi nekoga mrzeo, moraš da ga voliš jer to su dve emocije na istom kanapu, samo zavisi za koji deo kanapa se uhvatiš – rekla je Goca.

Goca Tržan je dodala i da je trpela razne stvari od strane Maje Nikolić, ali da nikada nije želela da joj uzvrati.

– Sa mnom je se teško svađati jer ja ne ulazim u polemike, osim kad sam sto posto sigurna da sam u pravu. U slučaju konkretno Maje Nikolić, mi smo videli već sva njena ludila i to, ja sam svašta nešta od nje doživela i to ničim izazvano, mislim, nikad ženu u lošem kontekstu u usta nisam uzela, ali ne možeš sad ti da pretpostaviš šta će neko da uradi – rekla je Goca i demantovala da netrpeljivost između njih dve ne seže još od Pinkovih zvezdica.

– Ma uopšte nisam iz tog filma, ja ne pratim niti znam ko šta priča, šta radi ne Maja Nikolić nego bilo ko na ovom svetu – zaključila je pevačica.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top