01/12/2023 08:28
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/krstinja_official
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/krstinja_official

PEVAČI SU OKIĆENI EVRIMA! Krstinja otkrila koje numere donose najviše para, ali JEDNA ĆE VAS POSEBNO IZNENADITI

Muzička industrija je oduvek bila jedna od najunosnijih i najpopularnijih industrija u svetu zabave. Kao što je poznato, pesme su srce ove industrije, a neke od njih donose neverovatne zarade svojim izvođačima.

Pročitajte još

 

Pevačica Krstinja Todorović gostovala je kod voditelja gde je otkrila koje to pesme kada se izvedu donose najviše para.

– To je individualno. Kod nas dosta prolazi narodna muzika, logično je da bez nje nema veselja. Dakle sve te narodne i izvorne pesme, tu se pare uzimaju. Ja sam neko ko je završio solo pevanje i to nema veze sa ovom muzikom kojom se bavim. Prosto volim da kažem da bez narodnjaka nema veselja. Ne mogu izdvojiti sada posebnu pesmu jer je individualno – rekla je pevačica i dodala:

  • Dobru pesmu vole svi da čuju. Ana Bekuta “Treba vremena”, “Opet imam razloga da živim”, neprikosnovene pesme Šabana Šaulića, Miroslava Ilića, Harisa Džinovića, će uvek uraditi svoje. Od ovih novijih pesama, Milica Pavlović i dan danas žari i pali.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top