29/11/2023 23:09
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/bekvalceva
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/bekvalceva

“MOJI PARTNERI U DOBRU I ZLU”: Nataša Bekvalac u svom stilu otkrila zašto NIJE u braku, evo ko joj je najveća PODRŠKA!

Nataša Bekvalac otkriva da nije spremna za snimanje rijalitija o njenoj porodici, ali da je svesna da bi takav projekat imao veliki odziv kod publike.

Pročitajte još

– Ne bi bilo potrebe da se rijaliti režira kada smo nas tri u pitanju. Život svakodnevno najbolje režira, a ja sam zahvalna što je moj ovako sadržajan, često smešan i zabavan, prepun uspona i padova. Jedino čega u našoj porodici nikada ne manjka – to je ljubav. Ipak, nisam sigurna koliko sam spremna da svoj život dam na tacni, iako sam pravo na privatnost potpuno izgubila, nažalost – ističe Nataša i dodaje da je ponosna na svoju porodicu, pogotovo na sestre Kristinu i Draganu Bekvalac.

– Mislim da svako iskustvo, pa i ono iz detinjstva, doprinosi da danas budemo ovo što jesmo. Veoma sam ponosna na puteve kojima nas tri koračamo, na odnos koji imamo i na našu decu. Mislim da je ženska samostalnost veoma važna, na to sam posebno ponosna kod nas tri. Ali isto tako dolazi i do razmirica između nas. Kristina i ja češće dolazimo u sukobe jer radimo zajedno, ali na kraju sve bude vrlo smešno. Moje sestre su moja najveća podrška i moć, moć najčvršći oslonac, moji partneri u dobru i zlu. Boze, možda zato nisam u braku (smeh) – napominje Bekvalčeva kojoj je važna podrška porodice.

– Najvažnija je podrška porodice. Ne samo meni kao samohranom roditelju, već generalno, njihova podrška mi je potrebna za svaku sferu mog života. Najveću moć i ljubav porodice osetila sam u svojim najtežim momentima – zaključuje Nataša Bekvalac.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top