29/11/2023 22:02
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/sashakovacevic
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/sashakovacevic

OŽENIO SE SAŠA KOVAČEVIĆ! Pevač je važio za najpoželjnijeg neženju, a sada je šokirao priznanjem!

Pevač je sa Zoranom Tasovac su u vezi više od šest godina, a mnoge zanima da li će par krunisati ljubav brakom

Pročitajte još

Prema rečima Saše Kovačevića, on sebe ne smatra slobodnim mladićem, naprotiv, on kaže da je oženjen, kao i da mu papir ne prestavlja ništa.

– Nisam ja neženja, ja sam oženjen čovek, meni papiri nisu uopšte bitni, ja se ne zabavljam to je evidentno. Sa svojom lepšom polovinom ne idem u bioskop i da grickam kokice, mi živimo skoro šest godina zajedno, tako da ja to ne bih to svrstavao u zabavljanje. Ne bežim od toga, ali mi je bukvalno isto.

S ozbirom na vrstu posla kojim se bavi i da je često odsutan od kuće, Kovačević je otkrio da li ima problema sa svojom izabranicom.

– Mislim da je teško zabavljati se sa nekim ko je deo šou biznisa, ali na svu sreću ja nemam tih problema sa svojom dragom. Ona razume prirodu mog posla i od samog starta to funkcioniše kako treba.

Odličan je domaćin i kuvar, ali ipak on i njegova supruga biraju da se hrane u njegovom restoranu.

– Imamo sreću da smo otvorili restoran u naselju gde živimo, tako da se uglavnom hranimo tu. Kad nešto spremamo uglavnom spremamo zajedno, a volim da kuvam – kazao je Saša.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top