05/12/2023 13:37
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/sandraafrika
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/sandraafrika

NEZAUSTAVLJIVA: SANDRA AFRIKA ČETVRTI PUT POVEĆALA GRUDI!

Sandra Afrika po četvrti put je promenila silikone u grudima. Pevačica se nedavno podvrgla intervenciji na jednoj privatnoj klinici, a nakon zahvata ovekovečila je nove grudi selfijem u ogledalu.

Pročitajte još

– Sandra mnogo novca i vremena ulaže u fizički izgled. Vežba, neguje se po salonima, ali ide i pod nož. Tako je bilo i nedavno. Ona je imala intervenciju u jednoj klinici, gde je stare silikone zamenila novim, boljim. Sad je zadovoljna kako to izgleda. Pevačica se trudi da na nastupima sve puca, utegnuta je i potencira grudi i zadnjicu. Čim primeti da joj grudi više ne stoje čvrsto kako ona želi, ide pod nož. Sve mora da bude cakum-pakum – kaže izvor. Pevačica ne krije da je pristalica hirurških intervencija, a nakon treće operacije o tome je i javno pričala.

– Povećala sam grudi, ništa strašno, treći put, sada sam skroz zadovoljna. Ovu veličinu telo nije moglo da prihvati ni prvi ni drugi put. Godinama sam radila na tome da budem sto odsto zadovoljna. Nisam više toliko mršava, telo mi se menja, sada su male grudi zahtevale da budu veće, na ovome se zaustavljam – rekla je pre dve godine Afrika, ali se, po svemu sudeći, predomislila pa je opet išla pod nož.

Afrika je, pre nego što je kročila na estradu, povećala grudi, koje je prvi put menjala 2015. godine. Sedam godina kasnije usledila je nova operacija. Ona je muzičku karijeru počela kao prateća igračica folkera Mileta Kitića i u medijima je često govorila da silikoni nisu jedino što je menjala na sebi.

– Ja sam za plastične operacije, ali u granicama normale. Poenta zahvata je da se sredimo i budemo lepše, a ne da budemo ružnije i da se unakazimo – konstatovala je jednom prilikom i obrazložila kako to izgleda u njenom slučaju:

– Manje korekcije su mi okej. Ja sam povećala grudi, u usnama imam hijaluron i radila sam malo botoksa. Najviše treniram i vodim računa o ishrani – objasnila je ona jednom prilikom.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top