05/12/2023 13:45
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/sofronacc
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/sofronacc

TAJNA USPEHA ACE SOFRONIJEVIĆA: Komšije otkrile detalje van kamera i priznale: Zarađuje mnogo novca, devojke ga stalno JURE!

Susedi popularnog harmonikaša Ace Sofronijevića kaže da muzičar skoro da nema privatan život jer ga poslednjih godina svi traže, ali da zbog toga ubira plodove rada u novcu.

Pročitajte još

Susedi popularnog harmonikaša Ace Sofronijevića kaže da muzičar skoro da nema privatan život jer ga poslednjih godina svi traže, ali da zbog toga ubira plodove rada u novcu.

Dok mu mlađe komšije zavide na popularnosti i zaradi, stariji srahuju da previše radi.
– Njegovo vaspitanje je prvo na šta pomislimo kada čujemo njegovo ime. Zaslužio je to što je postao toliko tražen i što zarađuje dobro. Viđam ga kako stalno juri i žuri, ali ne može i jare i pare – govori starija gospođa.
Mladić kog su sreli u kafiću pored ističe kako za Acom uzdišu mnoge devojke iz komšiluka:
– Acu vole iz raznih razloga, dosta njih sada ga juri jer su svesni da ima novca pa su se sada sponzoruše nalepile na njega ali on je pametan momak. Dolazi u kafić kada ima vremena ali ga ne zanimaju ove što su preterale sa silikonima, više voli devojke prirodnijeg izgleda. Dosta radi, često ovde ima poslovne sastanke. Nije uobražen i to je vrednost koju je zadržao da je ostao normalan i prizeman bez obzira na sve što je postigao – kaže Marko.

Komšije ne kriju da ga ponekad pitaju za tračeve sa estrade ali da on vešto izbegne odgovor.
– Pitali smo ga nedavno kada je bila ova priča oko Snežane Đurišić i novca da li je tražila kandidatu, ali on uvek kroz osmeh odgovori: “Ne znam stvarno”. Tako je i sada imao spreman odgovor. Našalimo se da mu je vreme da se ženi i da ne može život da mu se svodi na posao, ali svestan je i on da treba da iskoristi svojih pet minuta dok može – kaže ova komšinica.

 

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top