05/12/2023 04:31
Najnovije vesti
IMG-3075

FAMILY FUN FESTIVAL: Deco, da li ste spremni za nesvakidašnji film “Raya and the last dragon”?

Na plaži Žalo 16.07. od 21h u okviru Fmily Fun Fest-a biće prikazan film "Raya and the last dragon" (Raja i poslednji zmaj)

Pročitajte još

 

Organizator je Turistička organizacija Herceg Novi.

Porodični festival vam ovog leta donosi svetske filmske naslove, te se tako našao na festu i ovaj
Film Raja i poslednji zmaj je objavljen u bioskopima 5. marta 2021. godine u Sjedinjenim Državama.

Film je takođe istovremeno postao dostupan na Dizniju sa premijernim pristupom, posebno kao odgovor na negativan uticaj pandemije kovida 19 na bioskope širom Sjedinjenih Država, pri čemu su mnogi od njih ostali zatvoreni. Film je prvobitno trebalo da bude objavljen u bioskopima 8. aprila 2021. godine u Srbiji, ali je odložen za 22. april, usled pandemije kovida 19. Film je u Srbiji distribuiran od strane MegaCom Film-a. Srpsku sinhronizaciju radila je Livada Beograd.

Film je zaradio preko 122 miliona američkih dolara (ne računajući zaradu premijernog pristupa na Dizniju), i dobio je pozitivne kritike kritičara, koji su pohvalili animaciju, vizuelne sekvence, sekvence akcija, likove, glasovnu glumu i poruke, dok su povukli neke kritike zbog nedostatka stvarne reprezentacije Jugoistočne Azije među glasovima filma.

Davno, u čarobnom gradu Kumandra, ljudi i zmajevi živeli su zajedno u slozi. Ali kada su zlokobna čudovišta poznata kao Drun postala pretnja za planetu, zmajevi su žrtvujući sebe, spasli čovečanstvo. Sada, 500 godina kasnije, ta ista čudovišta su se vratila. Usamljena ratnica Raja mora da uđe u trag poslednjem zmaju u nadi da će zauvek da zaustavi neprijatelja. Međutim, tokom svog putovanja naučiće da je za spas sveta potrebno nešto više od magije—neophodno je i poverenje.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top