29/11/2023 23:42
Najnovije vesti
IMG-4026

FAMILY FUN FESTIVAL: Održan veliki Family party u Igalu, posetioci ODUŠEVLJENI (VIDEO/FOTO)

Sinoć na platou Lighthouse hotela održan je veliki Family party

Pročitajte još

 

Dvadeset prvo veče Family fun festivala proteklo je u nezaboravnoj atmofseri. Turistička organizacija Herceg Novog se posebno potrudila ovu noć da ispoštuje posetioce i obraduje mališane.

Family party uz legendarne hitove, Salsa prijatelje, maestralne voditeljke, šarene balone, disco reflektore, protekao je fenomenalno.

 

⁃ Dobro veče deco, dobro veče Herceg Novi! Dobrodošli na dvadeset prvo veče Family fun festivala. Family fun festival vam donosi koncerte, tematske večeri, projekcije filmova i sve to na otvorenom. Festival smo svečano otvorili na Škveru, a sada smo scenu i platno preselili u Igalo, a nakon toga trkom žurimo do Zelenike. Gde smo započeli priču tu ćemo je i završiti. Zato nam se 6.avgusta pridružite da završimo ovo poglavlje Novskog leta i svečano završimo Family fun festival na Škveru. Naravno, TOHN je spremila i vredne nagrade koje su se dodeljivale u sklopu brojnih takmičarskih igara. Prva tri pobednika u obe kategorije dobila su nagrade, ali to nije sve. Turistička Organizacija Herceg Novi je pripremila i jednu veoma vrednu nagradu. Besplatno letovanje tokom sledeće letnje sezone u hotelu Lighthouse.
Zapratite zvaničnu instagram stranicu (Family Fun Fest Herceg Novi) @familyfunfesthn2023 i tagujete dvije osobe u komentarima. Automatski postajete učesnik nagradne igre.

Srećni dobitnik biće izvučen 6. avgusta na svečanom zatvaranju ovogodišnjeg festivala, od 21h na Škveru.

FOTOGRAFIJE: Zvezdana, TOHN:

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top