01/12/2023 08:26
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/nikolina_pisek
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/nikolina_pisek

PRE VIDOJA VOLELA JE NJEGA: Nikolina sa Markom ima ćerku, evo kako izgleda voditeljkin PRVI muž (FOTO)

Nikolina Pišek udala se prvi put sa svega dvadeset i jednu godinu

Pročitajte još

Voditeljka Nikolina Pišek je prošle godine postala udovica kada joj je priminuo suprug VIdoje RIstović, ali njena prva velika ljubav bio je Marko Cigoje, sin operskog pevača Krunislava Cigoja.

Nikolina Pišek udala se prvi put sa svega dvadeset i jednu godinu, a njen prvi muž potpuno je emotivno i finansijski stao uz voditeljku koja je u to vreme završavala arhitekturu.

Nekoliko godina Nikolina je provela kraj njega, a uprkos tome što je ludo bila zaljubljena, navodno je, rekla kraj i njemu i njegovom burnom životu.

Reč je o novinaru Marku Cigoju, sinu popularnog operskog pevača Krunislava Cigoja, koji osim ćerke sa Pišekovom ima i naslednika Vita, kojeg je dobio iz deset godina duge romanse sa Josipom Pavić. Mark se retko kada izlaže pogledima javnosti, čak ni na Instagram profilu njegove i Nikolinine mezimice se ne može videti gotovo nijedna njegova slika, uprkos tome njegove kolege vole da se podsete njegove i voditeljkine ljubavi.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top