29/11/2023 22:48
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Eurovision Song Contest
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Eurovision Song Contest

OTKAZAN NASTUP HRVATSKE U EVROVIZIJSKOM SELU: Let 3 večeras neće nastupati, a ovo je razlog!

Večeras se održava drugo polufinalno veče ovogdišnje "Evrovizije", dok nas finale, u koje se plasirao i Luk Blek, emituje u subotu 13. maja.

Pročitajte još

 

Zbog prehlade Zorana Prodanovića Prlje, predstavnici Hrvatske na ovogodišnjoj “Evroviziji”, kontroverzna grupa “Let 3” je u nemogućnosti da danas nastupi u evrovizijskom selu u sklopu programa za najvatrenije obožavaoce.

Momci su odlučili da neće nastupati, te da se čuvaju za subotu i finalni nastup na “Evroviziji”, prenose hrvatski mediji.

Prlja se, kako kažu, razboleo nakon što je boravio u prostorijama gde se održavaju probe za nastup, jer su klimatozovane i pod ventilacijom.

– Kad čovek boravi tamo po 10-12 sati, onda je malo problematično zato što to nekim ljudima deluje na grlo, a kad pevačima to deluje na grlo, onda to nije dobro – rekao je Mrle.
Evrovizijsko selo je primarno odredište za sve posetitelje. Program traje do 13. maja, kad je finale “Evrovizije”, te nudi nastupe uživo i posebne goste. Unutar sela nalazi se jedinstveno područje, “Discover Ukraine”, posvećeno ukrajinskoj kulturi i kreativcima.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top