05/12/2023 12:55
Najnovije vesti
INSTAGRAM/heidiklum
INSTAGRAM/heidiklum

MANEKENKA NADMAŠILA SAMU SEBE: Na pragu 6. decenije došla BEZ DONJEG VEŠA, izgleda kao milion dolara!

Slavna manekenka Hajdi Klum će 1. juna napuniti 50 godina, a i dalje intrigira javnost izgledom. Kažu da joj godine ne mogu ništa, naprotiv. Kako vreme prolazi, Hajdi izgleda sve mlađe i ako je suditi po komentarima obožavatelja - bolje od upola mlađih.

Pročitajte još

Nemačka manekenka prisustvovala je premijeri filma “Mala sirena” u Los Anđelesu i tom prilikom ponela neobičnu kreaciju koja je podsećala na krila leptira. Celokupno izdanje upotpunila je jednostavnom frizurom i efektnom šminkom, a one su dodatno naglasile izgled kao iz bajke. Iako su mnogi navikli da iznenadi na glamuroznim događajima, kažu da je ovog puta nadmašila samu sebe.

Manekenka nije nosila donji veš, a u prilog tome govore fotke iz profila, na kojima se sve jasno vidi. Bez obzira na to, Hajdi je glavna tema društvenih mreža zbog savršeno izvajanih nogu. “Šta ova žena radi?”, “Svaka joj čast, kakve noge”, “Ovako ne izgledaju ni devojke u dvadesetima”, “Šta god da obuče, nije važno. Izgleda savršeno”, “Njoj godine ne mogu ništa”, glase samo neki od komentara na mrežama.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top