05/12/2023 12:43
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Royal TV  - Rick Evers
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Royal TV - Rick Evers

(VIDEO) ČLANICA KRALJEVSKE PORODICE ZASPALA NA KRUNISANJU? Snimak izazvao histeriju na mrežama, borila se da drži OTVORENE OČI

Internetom kruži snimak praunuke kraljice Elizabete II, Zare Tindal, kojoj je, čini se, bilo teško da ostane budna tokom ceremonije krunisanja. Zara je dan pre krunisanja bila u noćnom izlasku, piše Mirror, a na snimku objavljenom na TikToku vidi se da je nakratko zaspala tokom ceremonije.

Pročitajte još

 

Borila se da drži oči otvorene, a u jednom trenutku se vidi kako je potpuno zatvorila oči na nekoliko sekundi. Fanovi kraljevske porodice oduševljeni su snimkom.

@hrhzara

Zara Tindall falls asleep at the coronation #brf #fypシ #fyp #britishroyalfamily #king #kingcharles #princewilliam #princessbeatrice #princesseugenie #princeharry #zaratindall #zaraphillips #miketindall #viral #trending #royalfamily #royal #royals #foryou #coronation #britishroyals #queen #queenelizabeth #princessanne #family

♬ Oh no, oh no, oh no, no no – Hip Hop

“Malo je odmorila oči”, “Kladim se da je ona jedina zabavna u porodici”, “Posledice noćnog izlaska”, “Tako je mamurna”, “Mamurluk… Ipak su poput svih ostalih porodica”, “Zauvek će mi biti najdraža”, samo su neki od komentara ispod videa.

Britanski mediji raspisali su se o tome kako su Zara i njen suprug, Majk Tindal, dan pre krunisanja bili na zabavi u Londonu. Večerali su u ekskluzivnom privatnom klubu Oswald’s s ostalim članovima kraljevske porodice. Nakon večere Zara i Majk zaputili su se u noćni klub, a paparaci su ih snimili kako u 2 ujutru hodaju gradom držeći se za ruke.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top